Vážení zákazníci, ve dnech 29.7. až 2.8. budeme čerpat dovolenou. V tomto termínu tedy nebudeme expedovat žádné objednávky. Zboží objednané jako SKLADEM U DODAVATELE bude expedováno první týden v srpnu. Děkujeme za pochopení.

Samyang Hot Chicken Carbonara - Korejské instantní nudle (130 g)

Kód: 97_1549
Neohodnoceno
59 Kč
Skladem ihned k odeslání
Můžeme doručit do:
1.8.2024
Možnosti doručení

Samyang Buldak Nudle jsou oblíbené mezi milovníky pikantního jídla a jsou známé svou vyzývavou pověstí. Existuje dokonce i „Buldak Challenge“, která spočívá v konzumaci těchto extrémně pikantních nudlí a snaze vydržet jejich intenzivní chuť bez pití vody. Tento fenomén se stal populárním mezi youtubery a na sociálních médiích, kde lidé sdílejí své zkušenosti s touto výzvou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení:

Nudle: pšeničná mouka, modifikovaný tapiokový škrob, rafinovaný palmový olej, modifikovaný bramborový škrob, rafinovaná jedlá sůl, emulgátor: lecitiny; regulátory kyselosti: uhličitan vápenatý, uhličitan sodný, hydrogenfosforečnan sodný, kyselina citronová; zahušťovadlo: guarová guma; olej s aroma zeleného čaje, polévka: pitná voda, sušené umělé kuřecí aroma, sójová omáčka, bílý cukr, olej ze sójových bobů, sušené chilli papričky, sušené červené papriky, cibule, olej ze semínek červené papriky, česnek, modifikovaný bramborový škrob, paprikový extrakt, odbarvený extrakt z chilli, sušený černý pepř, sušené kari; prášek: sušené plnotučné mléko, bílý cukr, sušené mléko, jedlá sůl, sušený sýr mozarella, sušené máslo, modifikovaný bramborový škrob, kudrnatá petržel, sušená paprika, sušený česnek, olej ze sójových bobů.

Může obsahovat stopy celeru, vajec, ryb, mléka, hořčice, skořápkových plodů, arašídů, sezamu, korýšů, sóji a měkkýšů. 

Tyto instantní korejské nudle jsou pro milovníky pálivých jídel. (Není vhodné pro děti!)

Samyang nudle-uzky banner_1

Doplňkové parametry

Kategorie: Korejské instantní nudle
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: