Samyang Buldak Ramen Chicken Jjajang - Korejské instantní nudle (140 g)

Kód: 97_1551
59 Kč
Skladem ihned k odeslání
Můžeme doručit do:
30.5.2024
Možnosti doručení

Samyang Buldak Nudle jsou oblíbené mezi milovníky pikantního jídla a jsou známé svou vyzývavou pověstí. Existuje dokonce i „Buldak Challenge“, která spočívá v konzumaci těchto extrémně pikantních nudlí a snaze vydržet jejich intenzivní chuť bez pití vody. Tento fenomén se stal populárním mezi youtubery a na sociálních médiích, kde lidé sdílejí své zkušenosti s touto výzvou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení:

Nudle (76,7%): pšeničná mouka, modifikovaný tapiokový škrob, rafinovaný palmový olej, pšeničný lepek, sůl, sójový olej, voda, regulátor kyselosti (e501,e500, e339, e452), kyselina citronová (e330), zahušťovadlo (e412), emulgátor (e322: sója), barvivo (e101).

Polévkové koření (22,7%): voda, pasta z černých fazolí, umělá příchuť kuřecího, cukr, sójová omáčka (sója, pšenice, sůl, voda), sušené mléko, červená paprika, sójový olej, cibule, chilli, sůl, česnek, černý pepř.

Vločky (0,6%): sušená mrkev, sušené zelí, mražený hrášek, sušená cibule, texturovaný zeleninový protein.

Výživové hodnoty na 100 g: Energetická hodnota 1674 kj / 400 kcal, Tuk 13,6g, z toho nasycené mastné kyseliny 6,4g, Sacharidy 60g z toho Cukry 5,7g, Bílkoviny 9,3g, Sůl 2,6g.

Alergeny: pšenice, sója, mléko. Může obsahovat stopy měkkýšů, korýšů, mléka, lískových ořechů, hořčice, ryb a vajec.

Skladování: skladujte v suchu a mimo dosah slunce.

Země původu: Jižní korea

Návod k přípravě: Do 500ml horké vody vložte nudle, polévkový základ, sušenou zeleninu a 3 minuty vařte, poté důkladně promíchejte a servírujte.

Tyto instantní korejské nudle jsou pro milovníky pálivých jídel. (Není vhodné pro děti!)

Samyang nudle-uzky banner_1

Doplňkové parametry

Kategorie: Korejské instantní nudle
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: