Vážení zákazníci, ve dnech 29.7. až 2.8. budeme čerpat dovolenou. V tomto termínu tedy nebudeme expedovat žádné objednávky. Zboží objednané jako SKLADEM U DODAVATELE bude expedováno první týden v srpnu. Děkujeme za pochopení.

Samyang Buldak Kimchi Chicken Flavor Spicy - Korejské instantní nudle (135 g)

Kód: 97_1553
Neohodnoceno
59 Kč
Skladem ihned k odeslání
Můžeme doručit do:
1.8.2024
Možnosti doručení

Samyang Buldak Nudle jsou oblíbené mezi milovníky pikantního jídla a jsou známé svou vyzývavou pověstí. Existuje dokonce i „Buldak Challenge“, která spočívá v konzumaci těchto extrémně pikantních nudlí a snaze vydržet jejich intenzivní chuť bez pití vody. Tento fenomén se stal populárním mezi youtubery a na sociálních médiích, kde lidé sdílejí své zkušenosti s touto výzvou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení:

Složení: nudle: pšeničná mouka, modifikovaný tapiokový škrob, rafinovaný palmový olej, pšeničný lepek, rafinovaná sůl, emulgátor (sójový lecitin), regulátory kyselosti (uhličitan vápenatý, uhličitan sodný, hydrogenfosforečnan sodný, kyselina citrónová), zahušťovadlo (guarová guma) olej s aroma zeleného čaje), polévková směs: (voda, bílý cukr, sušené kimchi, umělé kuřecí aroma, kukuřičný sirup, olej ze sójových bobů, pasta z červených paprik, sušené chilli papričky, sójová omáčka, cibule, sušené umělé kuřecí aroma, zvýrazňovače chuti (l-glutamát monosodný), sušená červená paprika, česnek, modifikovaný bramborový škrob, paprikový extrakt, odbarvený extrakt z chilli, barvivo (sušený karamel), sušený černý pepř, regulátor kyselosti (kyselina jablečná), vločky: sušené kimchi vločky.

Návod k přípravě: Do 500ml horké vody vložte nudle, polévkový základ, sušenou zeleninu a 3 minuty vařte, poté důkladně promíchejte a servírujte.

Tyto instantní korejské nudle jsou pro milovníky pálivých jídel. (Není vhodné pro děti!)

Samyang nudle-uzky banner_1

Doplňkové parametry

Kategorie: Korejské instantní nudle
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: