Samyang Buldak Habanero Lime Chicken Flavor - Korejské instantní nudle (130 g)

Kód: 97_1550
59 Kč
Skladem ihned k odeslání
Můžeme doručit do:
30.5.2024
Možnosti doručení

Samyang Buldak Nudle jsou oblíbené mezi milovníky pikantního jídla a jsou známé svou vyzývavou pověstí. Existuje dokonce i „Buldak Challenge“, která spočívá v konzumaci těchto extrémně pikantních nudlí a snaze vydržet jejich intenzivní chuť bez pití vody. Tento fenomén se stal populárním mezi youtubery a na sociálních médiích, kde lidé sdílejí své zkušenosti s touto výzvou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení:

Nudle (73,3 %): Pšeničná mouka, modifikovaný tapiokový škrob, rafinovaný palmový olej, pšeničný lepek, solný emulgátor (sójový lecitin ((E322 (i))), regulátor kyselosti, uhličitan draselný (E501 (i)), uhličitan sodný (E500 (i)), sodík Dibasic fosfát (E339 (i)), zahušťovadlo [guarová guma (E412)], tokoferoly (E306), aroma ze zeleného čaje, riboflavin (E101), kyselina citronová (E330),

Polévka (25,2 %): Rajčatový kečup (sója, voda, bílý cukr, zvýrazňovač chuti [L-glutamát sodný (E621)], umělá kuřecí příchuť (pšenice, sója), cibule, chilli paprička v prášku (sója), umělá kuřecí příchuť (pšenice, sója), sójové boby Olej, cibulový prášek, rajčatový prášek, sójová omáčka (pšenice), droždí v prášku, chilli prášek (pšenice, sója), ocet, česnek, prášek z horké omáčky, odbarvený chilli extrakt, barvivo [paprikový extrakt (E160c)], černý pepř prášek, zahušťovadlo [Modifikovaný bramborový škrob (E1420)], Jalapeňo pepřový olej (sójový), Limetkové aroma, Koriandrový list

Vločky (1,1 %): Sušené mrkvové vločky, sušené zelí vločky, sušený Bok Choy

Návod k přípravě: Vložte nudle a vločky do 350 ml vroucí vody a vařte 5 minut a 30 sekund. Přidejte omáčku, zamíchejte a podávejte.

Tyto instantní korejské nudle jsou pro milovníky pálivých jídel. (Není vhodné pro děti!)

Samyang nudle-uzky banner_1

Doplňkové parametry

Kategorie: Korejské instantní nudle
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: